ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Feel Madness Sport ξεκίνησε την δυναμική πορεία της με την λειτουργία του πρώτου αθλητικού καταστήματος τον Νοέμβριο του 2009 με έδρα το Αγρίνιο. Η επιχείρησή μας αποτελεί τη Νο1 αλυσίδα καταστημάτων στη πόλη μας, περιλαμβάνοντας στο δυναμικό της 4 καταστήματα λιανικής, τόσο αθλητικής όσο και casual ένδυσης και υπόδησης, καθώς και γυναικείου επίσημου ενδύματος. Είμαστε μια οικογένεια με αφοσίωση και αγάπη για την δουλειά μας, μα πάνω από όλα με όραμα, όρεξη και πολλές φιλοδοξίες για το μέλλον της επιχείρησής μας.

Με τους γονείς μας να είναι στο χώρο του εμπορίου και της μόδας 40 ολόκληρα χρονιά, προσπαθούμε με σεβασμό και σκληρή δουλειά να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο τους, ανταποκρίνοντας με το μέγιστο δυνατό τρόπο στις προτιμήσεις αλλά και απαιτήσεις των πελατών μας. Για εμάς η συνεχής προσπάθεια δεν σταματά ποτέ καθώς η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας τόσο στο δίκτυο λιανικής όσο και ηλεκτρονικής πώλησης αποτελεί τον συνεχή στόχο μας.

Η εμπιστοσύνη και οι ανάγκες του καταναλωτικού μας κοινού είναι αυτές οι οποίες μας τροφοδοτούν να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, παρέχοντάς σας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η υπόσχεσή μας σε εσάς είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας με συνεχή ανανέωση των προϊόντων και των εταιριών που έχουμε στο δυναμικό μας, κάνοντας το online shopping μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα αυτά τα χρόνια που μας στηρίζετε, αποδεικνύοντάς το έμπρακτα με την προτίμηση σας.

Το ταξίδι τώρα ξεκινάει... Join our “M@dness“!

Feel Madness Team

Άμεσες παραδόσεις

για όλες τις παραγγελίες

Τηλεφωνικές
παραγγελίες

Επικοινωνήστε μαζί μας
26410 31193 / 26410 44214

Δωρεάν επιστροφές

Δωρεάν επιστροφές
εντός 30 ημερών

Back to Top