Επιστροφές & Αλλαγές

Πληροφορίες Αποστολής (Ελλάδα)

Παραλαβή από κατάστημα: Την επομένη εργάσιμη ημέρα, χωρίς επιπλέον κόστος. Με courier και πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Paypal: 1-3 εργάσιμες ημέρες, χωρίς επιπλέον κόστος. Με courier και αντικαταβολή: 1-3 εργάσιμες ημέρες, με επιπλέον κόστος 4,95€.

Πληροφορίες Αποστολής (Άλλες Χώρες)

Με courier και πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Paypal: χρόνος παράδοσης ανάλογα με τον προορισμό βίας).και υπολογίζετε από 1-10 ημέρες. * Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης, και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (καιρικές, απεργίες αργίες, συνθήκες ανωτέρας

Αλλαγές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.
Για να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή προϊόντος θα πρέπει να εκτελέσετε μια νέα παραγγελία με το νέο προϊόν το οποίο επιθυμείτε να αγοράσετε και στο πεδίο των λεπτομερειών (στη συμπλήρωση των στοιχείων σας) θα πρέπει να αναγράψετε πως πρόκειται για αλλαγή της παραγγελίας με τον αριθμό -Χ- που θα αντιστοιχεί στην αρχική σας παραγγελία. Σε περίπτωση που το ποσό του νέου προϊόντος είναι μικρότερο, γίνετε επιστροφή χρημάτων, σε κάθε άλλη περίπτωση γίνετε η πληρωμή της διαφοράς.

Επιστροφή Χρημάτων

Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, αυτή θα πραγματοποιείται εντός 40 εργάσιμων ημερών. Εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω PayPal η επιστροφή δύναται να γίνει είτε μέσω PayPal είτε μέσω τραπέζης. Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή κάρτα θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης. Κάθε επιστροφή γίνεται προς:

Feel Madness Sport
Παπαστράτου 37-39, Αγρίνιο
Τ.Κ 30100
Ελλάδα
ΤΗΛ. +30 26410 31193

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.

Back to Top